Albirea dinților
Doriți dinți de o nuanță mai deschisă? Nu ezitați să albiți dinți la Orcadent, procedură sigură și executată profesional de stomatolog. Obțineți rezultate chiar din prima sesiune.

Albirea dinților la Orcadent

În clinica stomatologică Orcadent aveți posibilitatea să comandați serviciul de albire a dinților - primiți dinți de o nuanță mai deschisă chiar din prima sesiune. Pentru a vă programa la stomatolog, apelați la numărul +37379037976.

Nu există persoană, mai ales în zilele noastre, care să nu își dorească un zâmbet natural, strălucitor, care să cucerească de la prima vedere și care să fie greu de uitat. Zâmbetul ne definește și spune câte ceva despre caracterul nostru. De aceea ar trebui ca și dantura sa fie absolut perfectă, iar ingrijirea ei să respecte cațiva pași de bun simț. Un periaj efectuat corect, de două ori pe zi, alături de o clătire cu apă de gură și utilizarea aței dentare, ar trebui sa fie suficiente.

Ca reacție la importanța exagerată pe care societatea contemporană o acordă înfăţişării exterioare, tot mai multă lume își dorește zâmbet de “vedetă”. Foarte puține persoane au într-adevar un astfel de zâmbet complet alb, și atunci, apelăm la tratamentele de albire dentară.

Gradul de albire al dinților variază în funcţie de mai mulţi factori: tipul de pete, concentraţia agentului de albire din produsul utilizat, timpul în care agentul de albire acţionează pe dinte şi frecvenţa cu care tratamentul este repetat.

Din punct de vedere al tehnicii aplicate, albirea dinților profesională reprezintă o metodă simplă și nedureroasă, efectuată în cabinetul stomatologic de medicul dentist, cu produse profesionale, prin care sunt îndepărtate petele de pe dinți și este obținută o nuanță mai curată și mai deschisă a danturii. Procedurile actuale, din cabinetele de specialitate sunt fără riscuri, nedureroase, minim-invazive și mult mai simple.

Albirea dinților trebuie să fie făcută întotdeauna pe dinți sănătoși. De ceea tratamentele efectuate în cabinetele specializate sunt cele mai sigure, beneficiind de recomandare și supervizate din partea medicilor care pot garanta condiții de maximă siguranță medicală.

Doar un stomatolog poate stabili care este cea mai bună și mai potrivită metodă de eliminare pete dentare și deschidere a nuanței dinților, fără promisiuni exagerate și cu informații corecte în privința rezultatelor ce pot fi obținute.

În cazul în care nu știți care este starea de sănătate a întregii danturi și nu faceți periodic vizitele de rutină la medicul stomatolog, nu încercați o procedură de albire a dinților la domiciliu.

Existența unor probleme neobservate sau nedepistate ce pot duce la durere și sensibilitate greu de tolerat.

Chiar și atunci când apelați la tratamente profesionale de albire a dinților, în cabinetele stomatologice există, datorită unor factori genetici și particularități danturii, o serie de riscuri. Printre cele mai des semnalate avem:

  • Sensibilizarea smalțului dinților, care va dispărea în câteva zile și pentru care trebuie să apelați la o metodă de igienizare mai blândă.
  • Sensibilizarea și decolorarea gingiilor, care de asemenea va dispărea în câteva zile de la finalizarea tratamentului.
  • Menținerea culori mai închise în zonele unde există plombe sau lucrări dentare, deoarece substanțele de albire nu acționează decât asupra dintelui natural.

La Orcadent procedura de albire a dinților este executată doar de medici stomatologi, care pot analiza starea dinților și în caz de necesitate, înainte de albire vor trata dinții.

Programare online
Pentru o programare în clinica Orcadent puteți apela +37379037976 sau vă programați online - lăsați un numele și un număr de contact.
Serviciile clinicii stomatologice Orcadent

Complexul de servicii stomatologice - detartraj, periaj și detartraj airflow pentru prevenirea parodontitei și riscul dezvoltării rapide a cariilor dentare.

Dacă aveți dureri la nivel local, sensibilitate dentară la rece/fierbinte, respirație urât mirositoare, gust neplăcut sau pete de culoarea maro-neagră pe dinți.

În cazul durerilor extinse către ureche, maxilar sau gât, apărute în timpul masticației, ori la atingerea dintelui. Umflarea gingiei sau chiar a feței în zona respectivă.
Proteze pe implanturi, pe dinți naturali - cu ajutorul croșetelor, sistemelor speciale de prindere: tip culise, capse, telescopate, punte dentară. Sau proteze pe arcada edentată.
Cea mai modernă și de succes metodă de restaurare a dinților pierduți. Un implant dentar poate avea o durată de viață de 10-20 de ani, sau chiar mai mult, în dependentă de locul implantului.
Dacă aveți pe dinţi tartru, pete de cafea, ceai sau tutun - acest lucru poate fi corectat prin curățarea profesională a dinților cu albirea lor ulterioară, fără nici o daună pentru smalț.
Regenerare a țesuturilor cu plasmă din sângele pacientului în cazul gingivitei, parodontitei cronice/localizată, alveolitei postextracționale, periimplantitei.
Clinica Orcadent are acces comod din sectorul Centru, Telecentru și Botanica, adresa clinicii str. N. Testemițanu 3/9, pentru a vedea schema amplasării, treceți pe link.

© Orcadent.md, fondată în anul 2020

Creare site Tmocno.com

Program de lucru

  • Luni - Vineri de la 9:00 până la 19:00
  • Sâmbătă 9:00-13:00, doar cu programare
  • Duminica zi liberă
  • Chișinău, str. N. Testemițanu 3/9, oficiu 73

Contacte