Contactele Orcadent
str. Nicolae Testemițanu 3/9,
intrarea de pe strada Natalia Gheroghiu
Lângă magazinul Kaufland
- acces de pe Bulevardul Dacia, imediat după Toyota centru, la dreapta și mai sus de magazinul Kaufland.
- acces de strada Testemițanu, mai jos de spitalul Republican și centru Republican de Diagnostică, cotiți pe strada Natalia Gheroghiu și vă deplasați până la Orcadent.
Telefon de contact +37379037976
Linkul către harta Google Maps

Programare online
Pentru o programare în clinica Orcadent puteți apela +37379037976 sau vă programați online - lăsați un numele și un număr de contact.
Serviciile clinicii stomatologice Orcadent

Complexul de servicii stomatologice - detartraj, periaj și detartraj airflow pentru prevenirea parodontitei și riscul dezvoltării rapide a cariilor dentare.

Dacă aveți dureri la nivel local, sensibilitate dentară la rece/fierbinte, respirație urât mirositoare, gust neplăcut sau pete de culoarea maro-neagră pe dinți.

În cazul durerilor extinse către ureche, maxilar sau gât, apărute în timpul masticației, ori la atingerea dintelui. Umflarea gingiei sau chiar a feței în zona respectivă.
Proteze pe implanturi, pe dinți naturali - cu ajutorul croșetelor, sistemelor speciale de prindere: tip culise, capse, telescopate, punte dentară. Sau proteze pe arcada edentată.
Cea mai modernă și de succes metodă de restaurare a dinților pierduți. Un implant dentar poate avea o durată de viață de 10-20 de ani, sau chiar mai mult, în dependentă de locul implantului.
Dacă aveți pe dinţi tartru, pete de cafea, ceai sau tutun - acest lucru poate fi corectat prin curățarea profesională a dinților cu albirea lor ulterioară, fără nici o daună pentru smalț.
Regenerare a țesuturilor cu plasmă din sângele pacientului în cazul gingivitei, parodontitei cronice/localizată, alveolitei postextracționale, periimplantitei.
Clinica Orcadent are acces comod din sectorul Centru, Telecentru și Botanica, adresa clinicii str. N. Testemițanu 3/9, pentru a vedea schema amplasării, treceți pe link.

© Orcadent.md, fondată în anul 2020

Creare site Tmocno.com

Program de lucru

  • Luni - Vineri de la 9:00 până la 19:00
  • Sâmbătă 9:00-13:00, doar cu programare
  • Duminica zi liberă
  • Chișinău, str. N. Testemițanu 3/9, oficiu 73

Contacte