Implante dentare
Implante dentare de orice complexitate în Chișinău. Lucrăm cu cele mai calitative tehnologii, oferim garanție la implanturi.
Ce este implantul dentar?

Implant dentar la Orcadent

  • Implantul dentar este o piesă din titan pur (99,95%), având forma de șurub în general. El are menirea de a creea o rădăcină artificială în osul maxilar, acolo unde dintele sau dinții naturali lipsesc.
  • Reconstrucția este formată din două segmente-unul intraosos (implantul) si unul supraosos numit bont protetic.
  • Deasupra bontului protetic se ancorează o coroană, o punte sau o proteză.
  • Tratamentul este conservator in comparație cu o lucrare tradițională prin punte deoarece implanturile dentare elimină necesitatea sacrificării dinților învecinați. În cazul in care confecționăm o punte dentară (bridge=pod), aceasta are nevoie pentru ancorare de minimum 2 dinți stâlpi, dinți ce vor fi din păcate sacrificați (se extrag nervii, se obturează canalele și se șlefuiesc dinții care odinioară erau sănătoși).
  • Restaurarea danturii pe implanturi aduce beneficii estetice si funcționale extraordinare, pacientul nepercepand senzația de „artificial”. In scurt timp de la inserare, acesta uită că de fapt a pierdut in acel loc un dinte.
Implant dentar, etapele execuției

Primul pas: Inserția implantului dentar, acest lucru include operația propriu-zisă și următoarele piese: implantul dentar, șurubul de acoperire, șurubul de vindecare și bontul protetic.

Pasul doi: După 3 luni la mandibula și dupa 6 luni la maxilar, de la inserție, are loc deschiderea implantului dentar.

Pasul trei: După 1-2 săptămâni, de la montarea capelor de vindecare, încep etapele protetice.

Etapa finală: Realizarea coroanelor dentare, ale căror prețuri sunt determinate de ce alegeți.

Recurență: Anual trebuie verificată starea implanturilor și a lucrărilor protetice, astfel încât dacă apar probleme, să poată fi depistate și remediate din timp.

Lucrările protetice sunt realizate prin tehnologia Cad-Cam din materiale de cea mai buna calitate.

Tehnologia Cad-Cam este cea mai moderna tehnologie de realizare a bonturilor implantare și a coroanelor dentare din zirconiu pe principiul imprimantelor 3D. Execuția acestor lucrări este controlată, pe toata durata, de computer, în acest fel șansele apariției erorilor sunt nule.

Programare online
Pentru o programare în clinica Orcadent puteți apela +37379037976 sau vă programați online - lăsați un numele și un număr de contact.
Serviciile clinicii stomatologice Orcadent

Complexul de servicii stomatologice - detartraj, periaj și detartraj airflow pentru prevenirea parodontitei și riscul dezvoltării rapide a cariilor dentare.

Dacă aveți dureri la nivel local, sensibilitate dentară la rece/fierbinte, respirație urât mirositoare, gust neplăcut sau pete de culoarea maro-neagră pe dinți.

În cazul durerilor extinse către ureche, maxilar sau gât, apărute în timpul masticației, ori la atingerea dintelui. Umflarea gingiei sau chiar a feței în zona respectivă.
Proteze pe implanturi, pe dinți naturali - cu ajutorul croșetelor, sistemelor speciale de prindere: tip culise, capse, telescopate, punte dentară. Sau proteze pe arcada edentată.
Cea mai modernă și de succes metodă de restaurare a dinților pierduți. Un implant dentar poate avea o durată de viață de 10-20 de ani, sau chiar mai mult, în dependentă de locul implantului.
Dacă aveți pe dinţi tartru, pete de cafea, ceai sau tutun - acest lucru poate fi corectat prin curățarea profesională a dinților cu albirea lor ulterioară, fără nici o daună pentru smalț.
Regenerare a țesuturilor cu plasmă din sângele pacientului în cazul gingivitei, parodontitei cronice/localizată, alveolitei postextracționale, periimplantitei.
Clinica Orcadent are acces comod din sectorul Centru, Telecentru și Botanica, adresa clinicii str. N. Testemițanu 3/9, pentru a vedea schema amplasării, treceți pe link.

© Orcadent.md, fondată în anul 2020

Creare site Tmocno.com

Program de lucru

  • Luni - Vineri de la 9:00 până la 19:00
  • Sâmbătă 9:00-13:00, doar cu programare
  • Duminica zi liberă
  • Chișinău, str. N. Testemițanu 3/9, oficiu 73

Contacte