Lucrarea №2 (2 poze)
Reabilitarea dinților masticatori laterali (dreapta și stânga jos), cu ajutorul implanturilor din titan și pe implanturi sunt fixate coronițe din zirconiu.
Situația dinților inițial
Rezultatul final
Lucrările Orcadent.md
  Serviciile clinicii stomatologice Orcadent

  Complexul de servicii stomatologice - detartraj, periaj și detartraj airflow pentru prevenirea parodontitei și riscul dezvoltării rapide a cariilor dentare.

  Dacă aveți dureri la nivel local, sensibilitate dentară la rece/fierbinte, respirație urât mirositoare, gust neplăcut sau pete de culoarea maro-neagră pe dinți.

  În cazul durerilor extinse către ureche, maxilar sau gât, apărute în timpul masticației, ori la atingerea dintelui. Umflarea gingiei sau chiar a feței în zona respectivă.
  Proteze pe implanturi, pe dinți naturali - cu ajutorul croșetelor, sistemelor speciale de prindere: tip culise, capse, telescopate, punte dentară. Sau proteze pe arcada edentată.
  Cea mai modernă și de succes metodă de restaurare a dinților pierduți. Un implant dentar poate avea o durată de viață de 10-20 de ani, sau chiar mai mult, în dependentă de locul implantului.
  Dacă aveți pe dinţi tartru, pete de cafea, ceai sau tutun - acest lucru poate fi corectat prin curățarea profesională a dinților cu albirea lor ulterioară, fără nici o daună pentru smalț.
  Regenerare a țesuturilor cu plasmă din sângele pacientului în cazul gingivitei, parodontitei cronice/localizată, alveolitei postextracționale, periimplantitei.
  Clinica Orcadent are acces comod din sectorul Centru, Telecentru și Botanica, adresa clinicii str. N. Testemițanu 3/9, pentru a vedea schema amplasării, treceți pe link.

  © Orcadent.md, fondată în anul 2020

  Creare site Tmocno.com

  Program de lucru

  • Luni - Vineri de la 9:00 până la 19:00
  • Sâmbătă 9:00-13:00, doar cu programare
  • Duminica zi liberă
  • Chișinău, str. N. Testemițanu 3/9, oficiu 73

  Contacte