Lucrarea №4 (3 poze)
Reabilitare totală a dinților pacientului, maxila superioară și maxila inferioară (fără utilizarea implantelor)
Situația dinților inițial
Rezultatul final
Lucrările Orcadent.md
  Serviciile clinicii stomatologice Orcadent

  Complexul de servicii stomatologice - detartraj, periaj și detartraj airflow pentru prevenirea parodontitei și riscul dezvoltării rapide a cariilor dentare.

  Dacă aveți dureri la nivel local, sensibilitate dentară la rece/fierbinte, respirație urât mirositoare, gust neplăcut sau pete de culoarea maro-neagră pe dinți.

  În cazul durerilor extinse către ureche, maxilar sau gât, apărute în timpul masticației, ori la atingerea dintelui. Umflarea gingiei sau chiar a feței în zona respectivă.
  Proteze pe implanturi, pe dinți naturali - cu ajutorul croșetelor, sistemelor speciale de prindere: tip culise, capse, telescopate, punte dentară. Sau proteze pe arcada edentată.
  Cea mai modernă și de succes metodă de restaurare a dinților pierduți. Un implant dentar poate avea o durată de viață de 10-20 de ani, sau chiar mai mult, în dependentă de locul implantului.
  Dacă aveți pe dinţi tartru, pete de cafea, ceai sau tutun - acest lucru poate fi corectat prin curățarea profesională a dinților cu albirea lor ulterioară, fără nici o daună pentru smalț.
  Regenerare a țesuturilor cu plasmă din sângele pacientului în cazul gingivitei, parodontitei cronice/localizată, alveolitei postextracționale, periimplantitei.
  Clinica Orcadent are acces comod din sectorul Centru, Telecentru și Botanica, adresa clinicii str. N. Testemițanu 3/9, pentru a vedea schema amplasării, treceți pe link.

  © Orcadent.md, fondată în anul 2020

  Creare site Tmocno.com

  Program de lucru

  • Luni - Vineri de la 9:00 până la 19:00
  • Sâmbătă 9:00-13:00, doar cu programare
  • Duminica zi liberă
  • Chișinău, str. N. Testemițanu 3/9, oficiu 73

  Contacte